Valpekull

 

Lillevalpen Marve, høsten 2010

 

 

Juni 2013

25.juni:

Nala har fått 8 fine valper. 4 av hvert kjønn. Navnene erfram mumidalen, og er Hemulen, Mumrikk, Mumi, Too-tiki, Snorkfrøken, Hufsa, Lille My og Mymlen.

 

Mai 2013

10. mai:

Ylva har fått 7 flotte valper. 3 hannhunder og 4 tisper. Alle er store og flotte med unntak av ei tispe som er litt lita. Vi hjeper henne til matfatet så godt vi kan, så får vi bare krysse fingra for at hu er ei tøffa og klarer seg. Valpene skal ha navn etter fiskeplasser i Altaelva, og det ble følgende: Jorra, Væniva, Sandia, Snoski, Ronga, Bollo, Gilvo.

 

April 2013

29.april:

Ylva er diger, og vi venter på valper. Det skal være ca ei uke igjen til termin.

Nala er parret med Geir Wangs Djengis 27. og 28. april. Det blir spennende å se resultatet også her. De var i alle fall veldig forelsket i hverandre.

 

Mars 2013

Ylva ble parret med Harald Tunheims Kuling, 7. og 8. mars.

Vi gleder oss til å se resultatet av denne parringen.

 

Juli 2011

Vi venter for tiden i spenning på at Ædno skal føde. Hun har termin i månedsskiftet juli/august.

Denne parringen er ekstra spennende for oss ettersom Ædno er parret med to hannhunder. Hun er parret med Vistas som er en svært polar, 11 år gammel hund. Dette for å ta vare på hans fantastiske egenskaper som lederhund uansett vær og føre, samt hans skadefrihet og gode pels. I tillegg er hun parret med Charlie. Charlie er en sprinthund, som går i langdistansetrening hos oss. Han har veldig lite pels, men enorm fart, apetitt og gode lederegenskaper.

 

Så får vi bare vente og se hva som vokser i magen hennes!

 

30.juli 2011

Ædno fikk 8 flotte valper. 4 hannhunder og 4 tisper.

Ædno, påsken 2011

 

"Løvenes Konge" - kullet

Vi har alltid temaer for valpekullene våre. Det er for å lettere huske hvem som er søsken. Dette valpekullet har vi valgt å gi navn fra Løvenes Konge, og vi har sett på både utseende og egenskaper når vi har døpt valpene.

 

Pumba

Pumba er en sjarmerende hund. Han har hele tiden vært den største og tjukkeste valpen i kullet. Han er glad og ivrig, men likevel har han evnen til å roe seg ned når han får ligge i hundesenga i stua.

 

Mofasa

Mofasa er en flott gutt. Han er stødig og rolig. Virker trygg i de fleste situasjoner. Mofasa har den mykeste pelsen av alle valpene.

 

 

Simba

Simba er en liten bekymret gutt. Han synes stadig vekk at verden er et ganske skummelt sted, og da rynker han panna. Han virker lett i kroppen, og har lengre dekkhår enn de fleste andre valpene.

 

Nala

Nala er den minste av jentene. Hun er rolig og snill. Alle liker Nala. Hun er rask, og er den av valpene som har mest pels.

 

Sarabi

Sarabi er den største av jentene, og faktisk den nest største valpen i flokken. Hun er rolig, og virket litt lat da hun var yngre. Nå viser hun seg å være en veldig fornøyd hund på tur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Tempo