Vi vil ha deg som en del av Team Tempo

 

Utstyrssponsing

Team Tempo har for øyeblikket ingen klessponsor. Vi er på utkikk etter robuste klær til trening, og lette klær til løp.
Har du noe som du mener kan passe for oss, ta kontakt.

 

 

Økonomisk sponsing

Team Tempo har for øyeblikket ingen økonomiske sponsorer, og vi ser for oss følgende sponsoropplegg for sesongen 2012-2013:

 

1) Bli fadder for en hund en sesong

Å bli fadder for en hund en sesong betyr at du betaler for hundefor og dyrlegeregninger for en hund i kennelen. Du vil få et bilde av hunden, samt personlig hilsen fra den to ganger i året. I tillegg vil du få reklame på vår hjemmeside.

Pris: 5000 kr

 

2) Bli fadder for en lederhund en sesong

Å bli fadder for en lederhund en sesong betyr at du betaler for hundefor og dyrlegeregninger for en lederhund i løpsspannet. I tillegg er du med å betale startavgift på Finnmarksløpet. Du vil få et bilde av hunden, samt personlig hilsen fra den to ganger i året. I tillegg vil du få reklame på vår hjemmeside, og på hundens dekken under Finnmarksløpet.

Pris: 10 000 kr

 

3) Kjøp en eksklusiv vårtur for to personer

Du vil få en 3-4 dagers tur med hundespann og isfiske. Turen foregår fortrinnsvis i Finnmark, men dette avtales nærmere. Overnatting foregår i telt eller hytter. Du vil få kjøre et eget hundespann med svært godt trente hunder fra vår egen kennel, samt oppleve en liten smakebit av livet som hundekjører.

Denne sponsorpakken gir deg stor reklameplass på hjemmesiden, logo på løpsslede og jakkemerke foran på teamets jakker.

Ta kontakt for pris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Tempo